www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Tallenes tale etter seriekamp nr 15.

 

Andreas Wik står med 9 scoringer på seks kamper etter sommerpausen etter sin scoring i helgens kamp og er dermed Stakkens klart mest målfarlige spiller denne høsten. Allikevel er det et stykke opp til toppscorer Sindre Årdal som også scorte denne helgen. Han står nå med imponerende 19 seriemål på 14 kamper. Lysluggen må derimot vente til neste helg for å få muligheten til å score sitt mål nr. 20. Årdal pådro seg nemlig sitt tredje gule kort for sesongen mot Galgen og må dermed stå over Torsdagens hengekamp mot Ramsøy. Det samme gjelder Daniel David, som med to gule kort på de to siste kampene også har nådd tre gule kort denne sesongen.

       Allikevel er det et stykke opp til Jonathan Hailu som troner øverst på ratass-tabellen. Hailu står bokført med fire gule og et rødt kort denne sesongen.

      

Hailu har likevel vist seg å være mer enn en gjenganger i dommerens bok denne sesongen. I helgen kom superinnbytteren nok en gang inn fra benken og fant nettmaskene i sluttminuttene. Hailu står nå med hele 8 mål på 11 opptredener denne sesongen. I tillegg har han bare startet tre av de elleve kampene han har vært på banen og på toppen av det hele har han stort sett operert ute på venstrekanten. Hailu har også scort i 8 forskjellige kamper denne sesongen, bare toppscorer Sindre har flere med scoring i 11 forskjellige kamper.

      Det er liten tvil om at Hailu har et øye for mål og det er ikke utenkelig at angriperen vil runde tosifret antall scoringer før sesongen er over.

 

Allan Maurstig har også vist seg og være en målfarlig spiller den siste tiden. Spilleren som ved sesongstart kun ble sett på som en forsvarsspiller har den siste tiden fått sjansen både sentralt på midtbanen og ute på venstrekanten. Den nyutnevnte kapteinen står med tre mål på sine fire siste kamper og står nå med totalt 5 mål og 5 assists denne sesongen. 

 

Like mange assists har Eirik Gundersen. Den kortvokste teknikeren startet sesongen som angrepspiller, men har i høst blitt flyttet ned på venstrebacken. Herfra har han fungert som et farlig angrepsvåpen og i kampen mot Galgen serverte han sin tredje assist for høsten. Totalt har han fem assist, men står fortsatt uten scoring. Kanskje er Gundersen en liten outsiderkandidat i kampen om flest assist denne sesongen. Der ligger Andreas Wik i førersetet med sine 8 foran midtbaneeleganten Even Hansen med sine 6.

 

De som derimot ikke har klart å levere foran mål er forsvarsspillerne Joakim Neergård og Thomas Falbach samt midtbanespilleren Mats Larsen. De står med henholdsvis 13, 9 og 12 kamper uten å ha scort et eneste mål eller levert en assist. Det samme gjelder Mats Selø, men til hans forsvar står han kun bokført med seks seriekamper i år.

       Også Mosleth står uten scoring i år, men superveteranen har i det minste en assist å vise til. Muligens vil også disse spillerne melde seg på scoringslisten før sesongslutt.

 

Keeper Ken-André Melbye som også står uten scoring hadde en alle tiders mulighet mot Løvene, men satt straffen over. I mål leverer vertfall Happy-Kenneth varene og sto for sine tredje clean sheet for sesongen mot Galgen. Stakken har totalt fire smultringer i sekken denne sesongen, men i 7-0 seieren mot Bjørgvin på Nymark var det Hopsdal og toppscorer Sindre som sto hver sin omgang i målet.

 

(Onsdag 28. September)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Løv-Ham 3 (H) 5-1

Follese Trim (B) 3-1

Galgen SK (H) 4-0

 

Neste Kamp:

 

Ramsøy (H)

 

Torsdag 29. September 20:00

-Krohnsminde Idrettsplass

 


 

Toppscorere 7. div 2011

 

1. Sindre Årdal

19

2. Andreas Wik

13

3. Jonathan Hailu

8

4. Even Hansen

7

5. Allan Maurstig

5

6. Serkan Bulbul

3

6. Tommy Dale

3

8. Petter Hopsdal

2

9. Daniel David

1

9. Tord T. Stensletten

1

9. Raymond Johannessen

1

 

 

 

 

 

Assistkongen 7. div 2011

 

1. Andreas Wik

8

2. Even Hansen

6

3. Allan Maurstig

5

3. Tommy Dale

5

3. Serkan Bulbul

5

3. Eirik Gundersen

5

6. Daniel David

4

6. Sindre Årdal

4

9. Petter Hopsdal

3

9. Tord Stensletten

3

11. Jonathan Hailu

1

11. Espen Bakke

1

11. Marius Mosleth

1