www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Selø og Larsen ferdig for sesongen

 

Etter å ha levert imponerende spill den siste tiden returner Mats Selø nå til Østlandet for å fullføre tjenesten for kongen og fedrelandet. For Mats Larsen sitt vedkommende venter operasjonsbordet.

 

Mats Selø har startet de fire siste kampene for Løvstakken på høyrebacken og har imponert voldsomt med sin herlige innstilling. Selø er en av Løvstakken spillerne som har vært med hele veien og ble historisk i vinter når han ble den første til å signere for klubben.

      Selø slet med spilletid i vår da han stort sett var opptatt med millitærtjeneste på Østlandet. Men etter at han leverte storspill på høyrebacken mot Follese Trim i høst har Selø vært en gjenganger i startelleveren til Løvstakken. Kampen mot Follese 2 på Søndag ble desverre Selø sin siste kamp for sesongen.

(Mats Selø)

 

Mats Larsen er også ferdig for sesongen. Larsen har slitt med kneet en lengre periode og skal nå opereres. Dette er et stort slag for Løvstakken. Larsen er en av spillerne som virkelig har levert varene denne høsten og har vært selve drivkraften på midten sammen med Even Hansen.

 

Begge to er spillere Stakken gjerne skulle hatt med nå når det skal avgjøres mot slutten av sesongen, men forhåpentligvis vil resten av gruppen stå frem og levere varene i årets tre siste ligakamper.

 

Vi takker begge to for deres bidrag denne sesongen og gleder oss til å se de på banen igjen i 2012!

 

- Mats Selø spillerprofil

- Mats Larsen spillerprofil

 

(Mats Larsen)

 

(Tirsdag 4. Oktober 2011)

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"