www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

Løvstakken Fotball Klubb

 

Løvstakken Fotball Klubb er en klubb bestående av unge, lovende eller en gang lovende fotballspillere. De fleste av oss har en gang i tiden tråkket sine første fotballsko ned i grusen et sted rundt byfjellet Løvstakken. Våre spillere stammer fra Bønes, Fyllingsdalen eller Melkeplassen og har vært viktige spillere for aldersbestemte lag i Bønes, Løv- Ham og Frøya.

Løvstakken Fotball Klubb ble stiftet 09.11.2010 på Ortuflaten i Fyllingsdalen. Her har vi samlet vi en gjeng med unge lovende og noen avdankede fotballspillere. Felles for alle var et ønske om å starte en ny klubb som skal gjøre seg bemerket i Bergensområdet i årene som kommer.

 

Allerede i klubbens første sesong skulle Løvstakken vise seg frem i fotballkretsen. På nyåret vant klubben inneturneringen Viggo Cup som ble avholdt i Haukelandshallen, mens i serien sikret laget opprykk fra 7. divisjon etter å ha blitt nr. 2 i avdelingen sin.

 

Den påfølgende sesongen skulle bli nok en opptur for Løvstakken. Opprykket til 5. divisjon var i praksis sikret ved sommerpausen etter 9 strake seire i serieåpningen. Som vinner av avdelingen ble Stakken kvalifisert for kretsmesterskapet, men måtte se seg slått av Nordre Holsnøy med sifrene 4-1 i finalen.

 

2013 skulle by på enda mer jubelscener da pokalen i Tornado Bergens vinterturnering ble sikret etter å ha slått Sædalen 5-2 i finalen på Nygårsdmyren.

Etter en noe treig og poengfattig start på tilværelsen i 5. divisjon kom Løvstakken fryktelig sterkt utover høsten og sikret sitt tredje strake opprykk i sesongens siste kamp mot Rosendal.

 

Meritter:

 

1.Plass Viggo Cup 2011

Opprykk fra 7.Div 2011 (2.plass)

2.Plass Viggo Cup 2012

Seriemester 6. Div avd. 3 2012

2. Plass Kretsmesterskap 2012

1. Plass TBWL 2013

Opprykk fra 5.div avd 1 2013 (2.plass)


 

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"