www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Les deg opp om oppkjøringen

 

Nye drakter er på plass, nye sponsorer også. Men det store spørsmålet de fleste stiller seg er vel om Løvstakken er klar for utfordringene som venter i 4. divisjon?

 

Med gode treningsforhold og en bar kunstgressmatte på Krohnsminde helt siden oppkjøringen startet i januar har Stakkenspillerne nå begynt å få på plass et noenlunde treningsgrunnlag før sesongstart. Allikevelskal det sies at forrige ukes Nordlie-test tydet på at utholdenhetsnivået også godt kan øke litt før det braker løs i slutten av april. Dette skal vi jobbe med.

 

 

Noen nye spillere er på plass. I hvertfall på treningsfeltet. Midtstopper Alexander Heimark har trent med oss en stund og er ventet å signere i god tid før sesongstart. Midtstopperen som er særdeles uredd i spillestilen tilføyer mye energi til treningsøktene og kan bli en viktig signering etter at gamlefar Mosleth nå har gitt seg og Joakim Samdal forsvant halvveis forrige sesong.

 

I tillegg har Remi Jespersen også trent en del med oss i løpet av de siste månedene. 91-modellen som er en kjenning for mange i klubben fra tiden i Løv-Ham er fortsatt lett i steget og kan bli et viktig angrepsvåpen med sin fart og svært gode teknikk.

     Også Christer Johansen er en tidligere Løv-Ham spiller og kjenning av gruppen. Christer som spilte med Heimark i Løvåsen i fjor har også vist at han har noe å tilføye dette Stakkenmannskapet på trening og i internkampen mot andrelaget.

 

En til som er aktuell for å signere er Magnus Solevåg. Magnus studerer her i  byen og har erfaring fra høyt nivå etter sin tid i Ålesund. Der var han også en liten periode en del av A-stallen til Tippeligaklubben. Magnus er en skikkelig midtbanemotor som spiller med mye energi og som er svært god med ball. I treningskampen mot Bergen-Nord imponerte han virkelig med sine bidrag fra midtbaneposisjon.

 

Trenerapparatet har også noen flere spillere på blokken. Ingen har signert enda, men det vil garantert bli en del signeringer før sesongstart. Vi ønsker å få på plass en god og sterk tropp der vi vil få bra kvalitet på treningene og stor konkurranse om plassene på laget når sesongen sparkes i gang.

 

(Tirsdag 25. Mars)

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"