www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Preview: Lysekloster 2 - Løvstakken

 

Løvstakkens serieåpning kan bli en tøff affære borte mot Lysekloster sitt andrelag. Det nye satsingslaget fra Lysefjorden har hentet flere spillere fra hele Bergensområdet de siste årene og besitter derfor en stor spillerstall som også gir andrelaget tilgang til mye bra spillemateriale. Lysekloster 2 rykket som Løvstakken opp fra 6. Divisjon i fjor. De hvitkledde sikret opprykket etter å ha slått Mathopen i opprykkskvalik over to kamper.

 

Løvstakken har hatt en fin oppkjøringsperiode med blant annet seier i vintercupen TBWL. Men nå begynner det virkelige alvoret og det skal kjempes om trepoenger etter trepoenger.

 

Løvstakken sliter med skader på noen spillere. Veteranen Tommy Dale har brukket hånden. Kaptein Allan Maurstig fikk seg en smell i ankelen på trening fredag og må stå over serieåpningen. Det samme må playmakeren Even Hansen som har slitt med en hamstringskade i store deler av oppkjøringen. Stian Fedje, som har imponert for førstelaget i vinter er utilgjengelig med sykdom. Både Espen Bakke og keeper Sindre Lundberg sliter med noe ryggproblemer, men er med på turen til Lysefjorden.

 

Vi i Løvstakken har stor tro på bredden i troppen vår og vet at vi kommer til å mønstre et slagkraftig mannskap som skal prøve å ta med seg tre poeng hjem til Fyllingsdalen.

 

Løvstakken stiller med følgende tropp til serieåpningen:

 

Ken-André Melbye, Sindre Lundberg, Tord Stensletten, Thomas Falbach, Joakim Samdal, Kjell H. Christensen, Joakim Neergård, Daniel David, Espen Bakke, Marius Ahlsen, Jonathan Hailu, Samuel Hagos, Petter Hopsdal, Mats Larsen, Sindre Årdal, Andreas Wik.

 

Kampstart er 14:00 på Lysekloster Idrettspark. Vel møtt!

 

(Lørdag 13. April)

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Smørås 2 (N) 3-2

Bønes (B) 1-2

Sædalen (N) 5-2

 

 

Neste Kamp:

---------------------------

Lysekloster 2 (B)

- Søndag 14. April kl. 14:00

 

- Lysekloster Idrettspark

- 5. Divisjon avd 1

---------------------------------

 


 

Toppscorere 5. Div 2013

 

 

Assistkongen 5. Div 2013