www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Preview: Løvstakken - Hetlevik

 

Løvstakken tar i dag, søndag, imot Askøylaget Hetlevik til seriekamp på Varden. Stakken, som normalt er solide på eget kunstgress, har slitt mer hjemme i år og er avhengig av tre poeng for å henge med i toppen.

 

Etter å ha slitt litt i serieåpningen har Løvstakkens egne gutter fått mer fart på sakene den siste måneden og startet plukke mer poeng. Allikevel ble det et forsmederlig nederlag hjemme på Varden mot Solid forrige helg. Derfor er det ventet et revansjelystent mannskap som stiller til start på Varden i dag. Stakkens utvalgte ønsker neppe å skuffe eget hjemmepublikum igjen.

 

Hjemmelaget må finne seg i å være store favoritter når bunnlaget Hetlevik kommer på besøk i dag. Hetlevik ligger nest nederst i avdelingen med tre poeng på sesongens åtte første seriekamper. Allikevel kan det være ting som tyder på at laget fra Askøy har noe på gang etter forrige helgs imponerende 5-4-seier borte mot Vadmyra 2.

 

Løvstakken stiller med en slagkraftig tropp til dagens kamp, men har noen problemer helt bakerst i rekkene. Keeper Sindre Lundberg ligger hjemme med feber, mens Ken-André Melbye sliter med et kne som har stivnet. Dermed er det ventet at kaptein Allan Maurstig bretter opp ermene og trer på seg keeperhanskene. Dette har Allan gjort med bravur tidligere. I fjor holdt han nullen i sin eneste kamp mellom stengene da Loddefjord 2 kom på besøk og Stakken vant 5-0.

 

I tillegg er mitstopper Joakim Neergård ute resten av sesongen etter å ha pådratt seg et stygt benbrudd i forrige helgs kamp. Det trenger ikke å by på noen problemer da solide Kjell H. Christensen går rett inn i forsvaret i Neergårds fravær. Christensen, som opprinnelig er andrelagsspiller, har tidligere imponert når han har fått sjansen i Løvstakkens forsvarsrekker.

 

Foruten Tommy Dale som er ute med en brukket arm kan Løvstakken ellers stille fulltallig til dagens match. Her er forventet kamptropp:

 

Allan Maurstig, Tord Stensletten, Mats Selø, Thomas Falbach, Joakim Samdal, Kjell H. Christensen, Daniel David, Marius Ahlsen, Jonathan Hailu, Even Hansen, Mats Larsen, Petter Hopsdal, Samuel Hagos, Espen Bakke, Sindre Årdal og Andreas Wik.

 

Kampstart er 20:00 på Varden kunstgress. Vel møtt!

 

(Søndag 9. Juni)

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Halsnøy (H) 2-1

Fitjar (B) 2-1

Solid (H) 1-3

 

 

Neste Kamp:

---------------------------

Hetlevik (H)

- Søndag 9. Juni kl. 20:00

 

- Varden Kunstgress

- 5. Divisjon avd 1

---------------------------------

 


 

Toppscorere 5. Div 2013

 

1. Sindre Årdal

4

1. Marius Ahlsen

4

3. Samuel Hagos

2

4. Joakim Neergård

1

4. Andreas Wik

1

4. Tord Stensletten

1

4. Petter Hopsdal

1

4. Daniel David

1

4. Joakim Samdal

1

 

 

Assistkongen 5. Div 2013

 

 
1. Even Hansen

2

1. Andreas Wik

2

1. Samuel Hagos

2

4. Petter Hopsdal

1

4. Mats Larsen

1

4. Daniel David

1

4. Marius Ahlsen

1

4. Stian Fedje

1