www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Preview Løvstakken - Vadmyra 2

 

Løvstakken er nok en gang store favoritter når bunnlaget Vadmyra 2 kommer på besøk i finværet på Varden søndag.

 

Løvstakken har, etter en haltende sesongstart, spilt seg varme i trøyen og står med fire seire på de fem siste seriekampene. Med seier hjemme mot bunnlaget Vadmyra 2 har Stakken mulighet til å klatre opp til en tredje plass på tabellen og korte ned forspranget til topplagene Vestsiden og Fitjar som begge har avgitt poeng i helgen.

 

Dagens motstander Vadmyra 2 ligger plassert nest-nederst i avdelingen. Etter en okei start på sesongen har de blåkledde fra Loddefjord nå tapt seks strake kamper og står bokført med hele 26 baklengs på disse oppgjørene.

     Vadmyra har slitt borte i år og står uten seier på sine fem bortekamper. Dette kan skyldes at de har spilt flere bortekamper langt ute i distriktene og kanskje ikke har stilt med et så slagkraftig mannskap til disse kampene.

 

Løvstakken må passe seg for å ikke ta lett på dagens motstander som har et A-lag i 3. divisjon og fort kan stille et brukbart lag hvis de ønsker det.

 

Løvstakken har slitt med en del fravær den siste tiden og dagens kamp blir intet unntak. Begge stopperne Joakim Neergård og Kjell Christensen er utilgjengelig og Stakkens siste utpregede stopper Samdal kjenner på litt lyskeproblemer, men har friskmeldt seg til kampstart. Keeper Sindre Lundberg og formspiller Marius Ahlsen har tatt tidlig ferie og satt kursen mot sydlige strøk. Samuel Hagos soner karantene etter forrige helgs utvisning, mens kantspiller Stian Fedje skal hjelpe andrelaget plukke poeng i deres poengjakt i toppen av 7. divisjon

     Med alle disse fraværene er det da gledelig at Ken-André Melbye er friskmeldt igjen etter å ha slitt med knærne en periode og at Stakkens trenerapparat slipper hodebryet å velge ut en keeper blant sine utespillere.

 

Her er forventet tropp til dagens kamp:

 

Ken-Andre Melbye, Thomas Falbach, Mats Selø, Tord Stensletten, Joakim Samdal, Allan Maurstig, Daniel David, Even Hansen, Petter Hopsdal, Espen Bakke, Mats Larsen, Jonathan Hailu, Andreas Wik og Sindre Årdal.

 

Vi ønsker samtlige av våre supportere velkommen til kampstart klokken 16:00

(Søndag 16. Juni)

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Fitjar (B) 2-1

Solid (H) 1-3

Hetlevik (H) 3-0

 

 

 

Neste Kamp:

---------------------------

Vadmyra 2 (H)

- Søndag 16. Juni kl. 16:00

 

- Varden Kunstgress

- 5. Divisjon avd 1

---------------------------------

 


 

Toppscorere 5. Div 2013

 

1. Sindre Årdal

5

2. Marius Ahlsen

4

3. Samuel Hagos

3

4. Joakim Neergård

1

4. Andreas Wik

1

4. Tord Stensletten

1

4. Petter Hopsdal

1

4. Daniel David

1

4. Joakim Samdal

1

4. Kjell Christensen

1

 

 

Assistkongen 5. Div 2013

 

 
1. Even Hansen

3

2. Andreas Wik

2

2. Samuel Hagos

2

4. Petter Hopsdal

1

4. Mats Larsen

1

4. Daniel David

1

4. Marius Ahlsen

1

4. Stian Fedje

1

4. Jonathan Hailu

1