www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Preview Rosendal - Løvstakken

 

Løvstakken spiller sin siste kamp før sommerpausen lørdag. Selv om Rosendal har slitt i avdelingen er det ventet å bli en tøff test for Løvstakken på Hardangerlaget sin beryktede gressbane.

 

Løvstakken er inne i en dårlig periode og står med bare tre poeng på sine siste tre seriekamper. For å henge med i toppen er Løvstakken avhengig av tre poeng borte mot Rosendal lørdag.

 

Hjemmelaget som er kjent for å ha et av landets fineste gresstepper fikk en fryktelig treig start på sesongen. Uten å ha plukket noen poeng på de første seks kampene var det få som levnet de noen sjanse til å overleve i divisjonen. Men de siste ukene har laget virkelig fått sving på sakene og står med tre seire på sine fire siste. I tillegg er Rosendal tradisjonelt sett sterke på eget gress.

 

Løvstakken har fortsatt flere fravær. Kaptein Allan, Jonathan Hailu og Samuel Hagos har kastet seg på den voldsomme charterfeberen som herjer i klubben om dagen og sprader rundt lettkledd i sørlige strøk. Det samme gjør Sindre Lundberg og Marius Ahlsen som har vært vekke en stund. I tillegg er Kjell Christensen opptatt med jobboppdrag og Joakim Neergård ute med langtidsskade. Derfor er det en tynn tropp Løvstakken reiser med:

 

Forventet tropp:

 

Ken-André Melbye, Tord Stensletten, Thomas Falbach, Joakim Samdal, Daniel Davvid, Mats Selø, Even Hansen, Petter Hopsdal, Mats Larsen, Espen Bakke, Stian Fedje, Stian Bjorøy, Andreas Wik og Sindre Årdal

 

Stian Bjorøy er kanskje et nytt navn for fansen. Bjorøy har imponert med bra spill for andrelaget denne våren og er ventet å få sin debut for førstelaget i Hardanger lørdag.

 

Ellers må det nevne at Tord "Børre" Stensletten spiller sin ligakamp nummer 50 i dag. Børre, som har hatt en svært fin utvikling i den svarte drakten, har spilt samtlige ligakamper siden klubben ble opprettet for år siden og er dermed den som står med flest kamper for Stakken

 

Vi krysser fingrene for tre poeng og en fin tur hjem fra Hardanger!!

 

 

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste 3:

 

Solid (H) 1-3

Hetlevik (H) 3-0

Vadmyra 2 (B) 1-2

 

 

 

Neste Kamp:

---------------------------

Rosendal(B)

- Lørdag 22. Juni kl. 14:00

 

- Rosendal Stadion

- 5. Divisjon avd 1

---------------------------------

 


 

Toppscorere 5. Div 2013

 

1. Sindre Årdal

5

2. Marius Ahlsen

4

3. Samuel Hagos

3

4. Joakim Neergård

1

4. Andreas Wik

1

4. Tord Stensletten

1

4. Petter Hopsdal

1

4. Daniel David

1

4. Joakim Samdal

1

4. Kjell Christensen

1

4. Mats Larsen

1

 

 

Assistkongen 5. Div 2013

 

 
1. Even Hansen

3

2. Andreas Wik

2

2. Samuel Hagos

2

4. Petter Hopsdal

1

4. Mats Larsen

1

4. Daniel David

1

4. Marius Ahlsen

1

4. Stian Fedje

1

4. Jonathan Hailu

1

4. Mats Larsen

1