www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Tre poeng i vinterserien

  

Løvstakken - Arna Bjørnar 2  1-0 (1-0)

- Søndag 29. Januar, Krohnsminde - TBWL

 

1-0 Even Hansen (Raymond Johannessen)

 

På grunn av divisjonsforskjellen mellom disse lagene ble Løvstakken tildelt et handicapstraffe før kampen. Den vanligvis så sikre skytterkongen fra krittmerket Even Hansen klarte dog ikke å overliste Arna-Bjørnar keeperen. Dermed stilte begge lagene likt til kampstart.

 

Løvstakken, som stilte et sterkt mannskap til kampstart lot seg likevel ikke påvirke

av straffebommen og tok kontrollen på kampen fra start. Til tross for flere spillere som ble testet i uvante posisjoner, fløt spillet rimelig bra fra start. Løvstakken sto for de fleste farlighetene i den første omgangen, og de mulighetene Arna-Bjørnar kom til hadde keeper Sindre Lundberg god kontroll på.

       Omtrent halvveis inn i den første omgangen tok Stakken ledelsen etter en flott avslutning fra distanse signert midtbaneeleganten Even Hansen.

 

Mot slutten av den første, og spesielt utover i den andre omgangen kom Arna-Bjørnar mer og mer med i kampen. Et frispark som ble skutt i tverliggeren og en avslutning som ble klarert på streken gjorde at rødtrøyene virkelig fikk troen på å ta med seg et resultat hjem til Arna. Men slik skulle det ikke gå. Stakkenspillerne, anført av superveteran Mosleth som fikk orden på de bakre rekkene, hevet seg mot slutten og kontrollerte inn en sterk seier.

 

Et sterkt resultat mot et bra lag som sikret opprykk fra 6. Divisjon i fjor. Det er tydelig å se at laget har tatt store steg det siste året, og det er svært gledelig å se at flere av spillerne fullfører samtlige 90 minutter uten å gå helt i kjelleren.

 

Laget:

-------------------------------------------------------------------------------

Sindre Lundberg - Mats Selø, Joakim Neergård, Joakim Samdal (Marius Mosleth), Allan Maurstig - Fredrik Røberg (Daniel David), Raymond Johannessen (Samuel Hagos), Even Hansen, Espen Bakke, Andreas Wik, Petter Hopsdal (Sindre Årdal)

-------------------------------------------------------------------------------

 

Dagens Stakkenspiller: Sindre Lundberg

 

Debutant Sindre Lundberg imponerte med stor ro og flere positive involveringer i sin første kamp mellom stengene i Stakkenburet. Godt å se vår nye førstekeeper levere såpass tidlig på året!

 

Også svært spennende å endelig se Samuel Hagos i Løvstakkendrakten. Hagos som i dag kom inn ved pause er med på å prege kampen med sin løpsvilje og ballkontroll i 2. omgang.

 

Dette var første kamp i gruppespillet i vinterserien TBWL. Allerede førstkommende Søndag venter Ny-Krohnborg 2 til årets andre kamp på Krohnsminde.

 

(Mandag 30. Januar 2012)

 

 

 

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"