www.lovstakkenfotball.no © 2011 

 

 

Viggo Cup 2012

 

Som regjerende mestere var det knyttet store forventninger til Løvstakken i årets Viggo Cup. Stakken hadde meldt på to lag som begge var forventet å hevde seg i turneringen.

 

2-laget som besto av flest spillere fra fjorårets viggotriumf skuffet stort og røk ut etter tre knepne nederlag og 3-6 i målforskjell i gruppespillet.

     1-laget derimot leverte imponerende spill og feide det ene laget av banen etter det andre. Med nye spillere som Samuel Hagos og keeper Sindre Lundberg på laget var det spennende å se hvordan laget fungerte fra første spark på ballen. Etter en overlegen gruppeseier var Arna-Bjørnar første lag ut i kvartfinalen. Løvstakken kjørte over rødtrøyene fra Arna med høyt tempo og tre lekre scoringer. I semifinalen sto erkerival Mathopen for tur. I kjent stil la Loddefjordlaget seg bakpå og ventet på mulighetene. Dermed ble det ikke noen særlig underholdene affære. Stakken fant likevel åpningen og Ray kunne lekkert servere Espen Bakke på åpent mål etter fint spill og Løvstakken var i ledelsen.

Avslutningen på kampen ble dramatisk når Tommy Dale ble utvist og Mathopen tok ut keeper for en ekstra utespiller. Til tross for 3 mot 5 de siste minuttene halte Løvstakken i land en kjærkommen og vel fortjent seier mot grønntrøyene.

     I finalen ventet Nordre Fjell på motsatt banehalvdel. Med tunge bein og Tommy Dale sittende på tribunen med karantene ble Nordre Fjell for sterke i finalen. Sotralaget vant til slutt 2-0 og sikret seg sin første Viggo Cup triumf.

 

Laget som kom til finalen: Sindre Lundberg, Petter Hopsdal, Samuel Hagos, Tommy Dale, Espen Bakke, Serkan Bulbul, Daniel David, Marius Ahlsen, Raymond Johannesen og Eirik Gundersen.

 

(Onsdag 11. Desember 2012)

 

 

 

"Løvstakken Fotball skal utvikle fremtidens breddespillere"